Overvloed Welvaart Reiki    

 

Overvloed / Welvaart Reiki werd gegeven aan een vrouw met de naam Jane Peterson als ze mediteerde in Nevada in 1998. Lakshmi, de Hindoe godin van de overvloed, gaf haar de Shri-symbool en de bijzonderheden over de energiebronnen. Jane werkte samen met Bro. David Paul, CHC van Dallas, Texas. Paul worked with the energies, and was given two additional symbols by 2003. Paul werkte met de energieŽn, en kreeg twee extra symbolen in 2003. He was also guided to add the energies of the Hindu God/deity Ganesh as well. Hij werd geleid door de energieŽn het toevoegen van de hindoeÔstische god / godheid Ganesh.

Dit is een afstemming op meesterlijke vorm van Reiki, dat is redelijk uniek.This form of energy work is thought to be a 4th dimensional form of Reiki that assists the Earth energies and collective consciousness. Deze vorm van energie-werk is vermoedelijk op een 4e dimensionale vorm van Reiki die in dienst staat van de Aarde energie en collectieve bewustzijn. It helps one manifest abundance and prosperity for themselves, their clients, and also the world. Het helpt een kennelijke overvloed en welvaart voor zichzelf en ook de wereld. Abundance of peace, gratitude and spirituality are the energy’s broader goals. Overvloed van vrede, dankbaarheid en spiritualiteit zijn de energie van de bredere doelen. Iedereen verdient om gelukkig te zijn. In feite is dit alleen kan gebeuren wanneer er sprake is van overvloed en welvaart, die soms worden de grondbeginselen van Reiki.Overvloed Velwaart Reiki bestaat uit 2 niveaus, 5 leef regels, 3 symbolen en een mantra. Voor sommigen is het symbolen zijn zeer nuttig. Instructions on traditional Hindu puja for the deities are included in the workbook, but again, this is certainly not required to get the most out of this modality. Je dient te beginnen met Overvloed / Welvaart Reiki 1. Als je al afstemming Usui reiki 2 hebt gehad mag je Overvloed / Welvaart Reiki 2 krijgen, dan ben je ook een O/W Reiki Master/Teacher, je kan zelf inwijdingen geven.

 

Dr. Usui is van mening dat door deze in onze gedachten en wat we zeggen, zijn wij in staat om te leven positief leven. Als we stilstaan bij twijfel en andere negatieve dingen, onze dromen nooit zal gebeuren.

Zoals Reiki beoefenaars, moeten we gebruik maken van onze talenten niet alleen om onszelf te genezen en de mensen rondom ons, maar ook de hele wereld. Dit is omdat afstemming versterkt onze gedachten maken ons realiseren dat we een potentieel om meer te doen in ons leven.

 

Maar woorden verschillende betekenissen hebben voor elk van ons. Voor sommige overvloed en welvaart betekent meer geld en rijkdom, terwijl sommigen zien het als succes in het bedrijfsleven of in een loopbaan.

Natuurlijk is deze definitie kan ook betekenen, met een liefdevol huwelijk en een liefdevolle familie. Het toont gewoon aan dat het niet altijd materiŽle dingen.

In overvloed en welvaart Reiki kan alleen worden bereikt door de volgende vijf beginselen;

 

5 leef regels van Overvloed / Welvaart Reiki;

 

1) Geef met blijheid, geef vrolijk.

2) Gebruik ‘Ik wens”, in plaats van ‘Ik wil”.

3) Weet het doel van je leven.

4) Er is geen fouten of spijt, alleen gelegenheid om ons focus te veranderen.

5) Leef de mantra. ‘Ik ben Overvloed, Ik ben Welvaart, Ik ben dankbaarheid”

 

Laksmi

Laksmi is de hindoe godin die staat voor de moeder van het universum. Laksmi staat in het dagelijkse leven voor voorspoed en overvloed. Haar metgezel Vishnu staat voor kennis en wijsheid. Samen geven zij zeker voorspoed en wijsheid.

Laksmi is ontstaan uit de oceaan van melk toen Brahma de Asuras en Devas vroeg de oceaan van melk te karnen. In veel afbeeldingen wordt Laksmi afgebeeld met symbolische voorwerpen als lotus bloemen, olifanten, munten en soma. Laksmi wordt vaak staand afgebeeld, maar ook zittend of opstaand en vaak draagt zij een lotus bloem. Dit symboliseert dat iets moois kan ontstaan uit modder en water. Achter haar staan twee olifanten die met haar uit de oceaan van melk kwamen. De munten in haar handen en haar rijke versieringen staan voor de voorspoed die ze kan brengen. Soms is een uil in haar nabijheid, die haar geschonken is en natuurlijk staat voor de kennis en wijsheid die moet samen gaan met de voorspoed. De achtergrond bestaat vaak uit bergen en water, dat staat voor haar positie tussen aarde en natuur.

 

Ganesha

Ganesha (ook wel Ganesha of Ganapati Tantra) is de Hindustaanse godheid met het olifantenhoofd. Hij neemt hindernissen weg en is de beschermheilige van reizigers. Hindoes bidden tot Ganesha voor ze aan iets nieuws beginnen, zoals een nieuwe baan of wanneer ze verhuizen. Ganesha is de zoon van Shiva en Parvati. Hij rijdt op een muis of een rat. Ganesh wordt meestal afgebeeld met een dikke, blote buik, een roos-oranje huid, een rat aan zijn voeten en natuurlijk een olifantenkop. De rat (die opvallend klein is) is zijn persoonlijk vervoersmiddel. Soms heeft hij tussen zijn ogen (boven zijn slurf) een symbool dat op een "3" gelijkt, het symbool voor Om of Aum: de klank (vibratie) waaruit het heelal is ontstaan.

Ganesha is een symbool voor het goddelijke in het dagelijkse leven en is een god van wijsheid; hij leert dat het pad tot het bereiken van succes en prestaties via het gebruik van het intellect loopt, en dat men alleen door wijsheid verlossing kan verkrijgen. . . .
De kalme en majesteitelijke Ganesha met de kracht en macht van een olifant is de Heer van alle obstakels die de mens beheersen, en tegelijk is hij de verwijderaar van de hindernissen die de mens bij zijn inspanningen in de war brengen. Net als een olifant heeft hij een verbazingwekkend geheugen en vergeet nooit de loyaliteit en toewijding van degenen die hem omringen.
Hij verspreidt de boodschap van vrede en rust en zijn grote lichaam roept grote liefde op, nooit angst. In feite wordt zijn ongebruikelijke vorm ingebed in het bewustzijn van de vereerder. . . . Hij is de speelse god van de jongeren en de grote goeroe van de ouderen. Hij is de god van voorspoed, het begin van alles wat begint, de bevrijder van alles wat goed is.