Silver

Violet

Flame

 
   

De Silver Violet Flame is een machtig instrument dat we allemaal kunnen gebruiken in ons dagelijks leven met het transformeren lager vibrational energie in enkele hogere trillingen. Het doel van de Silver Violet Flame is om u te helpen ervaren grotere frequenties in uw dagelijks leven.
De Silver Violet Flame staat voor het goddelijke licht en vrijheid. Het is er vooral gericht om de hartchakra te openen. De straal activeert de beide hersenhelften om beter te functioneren.
De Silver Violet Flame is een trilling, die is gelinkt aan hogere spirituele energie
en karmische bindingen helpt oplossen. Zijn doel is negatieve energie
te transmuteren in positieve energie. Dit kan ook helpen bij emotionele problemen, stress en boosheid, verslavingen, relatie en werk omgeving. St. Germain is de bewaarder van de Silver Violet Flame.
De Silver Violet Flame is een werktuig, om je energetische frequentie te helpen verhogen, je spirituele groei te helpen versnellen en je bewustzijn te verhogen.
Spirituele meesters gebruiken deze energie ook al duizende jaren. Ascended Master Saint Geramaine, bracht ons deze zevende straal van het universum terug om de mensheid te dienen.

Mensen die zich aangetrokken voelen om de maatschappij spiritueel van dienst te zijn kunnen beroep doen op deze straal. Zij geeft de wijsheid die op dat moment nodig is om ons ego aan de kant te schuiven en met een zuiver hart te handelen.

De Silver Violet Flame kan met andere helingmethodes gebruikt worden.