RA~SHEEBA

Zeer krachtige Uitdrukking van de Universele Helings Energie

 

.

Ra~Sheeba is de zeer krachtige uitdrukking van de Universele Helings energie. Ra-Sheeba, verhoogt het vibratienpeil en het lichtgehalte in het DNA.

Ra Sheeba werkt met symbolen. Deze symbolen zijn oud Egyptische sleutels die toegang geven tot een heel krachtige energie. Ra~Sheeba, versterk het immune systeem en beschermen alle (7) lichamen tegen negatieve energieŽn.

Werken met Draken, Astral reis maken met het symbool "Traveller", "geen geheimen" tussen de partners, symbolen voor indigo kinderen zijn alleen het gedeelte van de cadeautjes dat je van Ra~Sheeba gaan krijgen.

Merilyn Bretherick & Peter Johanson - Co-Founders van Ra~Sheeba;

Wat Is Ra~Sheeba?
Voor degenen die willen weten wat deze energie juist inhoudt, zal ik een korte uitleg geven, van wat tot nu toe geweten is. Ra~Sheeba is een zeer krachtig gedeelte van Universele Helings Energie.

Als geheel heeft de mensheid een collectieve vibratie bereikt die hoog genoeg is om deze energie te ondersteunen. De laatste keer dat dit niveau bereikt werd was in Egypte wanneer de energie van de 'Zieners' dit niveau bereikte. De dragers van deze energie waren allemaal aanwezig, de energie werd doorgegeven door de Farao. Na het heengaan van de Farao was deze wijsheid verloren.

Nu zijn deze Zieners terug, klaar om deze energie opnieuw vast te houden voor de mensheid. Nu zal deze energie door velen vastgehouden worden en zal ze ons allen bijstaan op ons pad naar Ascensie. Deze keer kan ze niet meer misbruikt worden, nu zullen veel meer mensen waken over deze energie. Voor het eerst wordt de energie van 'Ra' verbonden met de 'Sheeba' energie.

De vrouwelijke Sheeba energie is seksueel, creatief, vreugdevol, drukt Liefde uit, de vrouwelijke kant van de kolom van Universele Helende energie die recht naar de Bron leidt.

De "Ra" energie komt recht vanuit de Bron, vanuit het centrum van de Grote Centrale Zon. De 'Sheeba' toont de weg naar de 'Ra', het is enkel via de liefdevolle energie van de sheeba dat we bij de 'Ra' kunnen geraken en onze weg naar Huis terugvinden.

Ra~Sheeba heling werkt onmiddellijk op de chakra's, verandert ons DNA en onze elektromagnetische samenstelling. Op die manier verbindt haar energie ons met Liefde, vermits Liefde alleen ons zal helpen evolueren op alle niveaus. We moeten de energie vasthouden en haar de toelating geven ons volledig te veranderen. Gewoon Licht vasthouden en onze energie laten schijnen en zien wie het Licht herkent...

Hoe weet je dat je klaar bent voor een Ra~Sheeba Initiatie?
- Je zult resoneren met de vibratie. Voor het ogenblik zijn het voornamelijk degenen die de rol van Zieners en Houders van de Ra energie in vorige levens vervuld hebben, die zich aangesproken voelen.

Wat doet de initiatie?
- Ze verandert jouw vibratie, verandert je Zielenkleuren en opent de weg om Liefde in je wezen te laten vloeien.

Voor Ra~Sheeba zullen 2 initiaties doorgegeven worden voor niveau 1, en 2 initiaties voor niveau 2 (Meester niveau).

Niveau 1
Het eerste niveau verhoogt het vibratienpeil en het lichtgehalte in het DNA.
Vermits het lichtniveau verhoogt, zal u ook meer positieve zaken aantrekken zowel voor uzelf als voor degenen die u omringt of degenen die met u in contact komen.

Niveau 2 - Meestergraad
Meditaties en initiatie

De drie systemen van de Ra Sheeba symbolen:
Het biologische systeem
Het chakras systeem
Het lichaam van de geest
Initiatie aan de kracht van de draak.

Het tweede niveau brengt uw energie naar de kristalvibratie. Mogelijkheid om meer en meer Licht vast te houden. De genezingskrachten versterken, de intuÔtie verfijnt. Een sterkere verbinding met de Bron.
Tussen beide niveaus zal er een reiniging gebeuren die een emotionele detoxificatie meebrengt, u daarbij bevrijdend van de afval die u niet meer nodig heeft.

Wordt je aangetrokken door de vibratie van Ra Sheeba in je hart, dan ben je ook klaar voor deze stap.

- Ra Sheeba inwijding (duur 2 uur) met Engelstalige handleiding voor de verbinding met de Mannelijke en de Vrouwelijke energie. Daarna ben je in staat zelf sessies te geven en anderen in te wijden.